Marcos Gómez proclamouse campión do Campionato de España Senior Masculino 2024 de Pitch&Putt que se celebrou en Sarria

SarriaXa
Campionato-de-España-Sénior-Masculino-de-Pitch&Putt-O-Pilar-Sarria-premio
3 Xuño 2024

Marcos Gómez Domínguez coronouse como campión do Campionato de España Senior Masculino 2024 de Pitch&Putt que se celebrou en Sarria, no campo de golf O Pilar, esta fin de semana.

O deportista fixo un total de 150 golpes, mentres que o subcampión, Simón Daniel Varela Novoa, fixo 157 golpes. En hándicap, o primeiro clasificado foi José López Moncayo, con 160 golpes netos, e o segundo clasificado foi Juan Adoitar Espinosa, con 161 golpes netos.

Pola súa parte, o mellor xogador sarrián na clasificación foi Francisco Poy, conseguindo un sexto posto con 163 golpes totais e tivo tamén premio Fausto Alen por conseguir un oco durante o torneo.

Durante a entrega de premios, Marcos Gómez, campión de España Senior 2024 recolleu o trofeo da man do alcalde de Sarria, Claudio Garrido. Tamén estiveron presentes José Horacio López López, xerente do campo de golf anfitrión, Golf O Pilar; Ángel Román, delegado de pitch&putt da Real Federación Española de Golf; Mario Covelo, presidente da Federación Galega de Golf; Félix Seijas, concelleiro de Deportes de Sarria; e Diego Portela, árbitro da proba. A entrega foi presentada por Rubén Fernandez, da Real Federación Española de Golf, como director do torneo.

A proba desenvolveuse con tarxeta virtual, que significa que os resultados foron cargados desde dispositivos móbiles en directo, o que permitiu que se retransmitisen os resultados en tempo real, polo que golfistas de toda España puideron seguir os resultados da competición en directo desde a web da Real Federación Española de Golf.

"Durante os días do evento, houbo un gran ambiente de camaradería e deportividade entre todos os participantes, polo que desde o club cremos que a competición foi un éxito para o deporte e para Sarria", sostivo Horacio, xerente do campo O Pilar.